Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Ziua Culturii Naționale a fost celebrată în data de 15 ianuarie la Muzeul Gazelor Naturale. ,,Într-o lume relativă"  a fost un eveniment de muzică folk și poezie organizat în colaborare cu formația ,,Balada".Programul activității a cuprins un recital de poezie susținut de domnii Sorin Bezdedeanu, Cornel Fugaciu și Romulus Boieru. Întregul eveniment a fost condimentat de acordurile muzicale ale formației ,,Balada".

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.