Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Pentru o mai bună colaboare și pentru îmbunătățirea acțiunilor pe care Muzeul Gazelor Naturale le organizează, vă rugăm să ne alocați câteva minute, completând acest formular cu  observațiile dumneavoastră, legate de modul în care ați interacționat cu persoanele din cadrul Muzeului Gazelor Naturale în perioada anului 2018. Daca nu doriti completarea acestuia, va rugam sa inchideti aceasta pagina.

 

CHESTIONAR DE OPINIE

Pentru o mai bună colaboare și pentru îmbunătățirea acțiunilor pe care Muzeul Gazelor Naturale le organizează, vă rugăm să ne alocați câteva minute, completând acest formular cu  observațiile dumneavoastră, legate de modul în care ați interacționat cu personalul din cadrul Muzeului Gazelor Naturale pe întregul parcurs al anului 2018.

Foarte slabăSlabăSatisfăcătoareBunăFoarte bună
Educaționale
Culturale
Mediu
Filantropice
Foarte slabăSlabăSatisfăcătoareBunăFoarte bună
Gazul Natural - Prieten și Dușman
Pionierul Gazului Natural - C.I. Motaș
Ce este Energia?
Circulă în siguranță!
Siguranța pe Internet

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.