Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Proiect: ”Spune NU Fumatului!”

Este o activitate cuprinsă în cadrul proiecului inițiat de Societatea Română de Istoria Farmaciei Sibiu realizat în colaborare cu Muzeul Național Bruckenthal și Muzeul Gazelor Naturale.  Dorim sa atragem atenția ca fumătorii sunt expuşi şi unui risc considerabil de îmbolnăvire a întregului organism. Împinși de curiozitate sau mânați de anturaj, adolescenții în mod special, se cred mai impunători când fumează sau au impresia ca sunt și deosebiți. Acțiunea își propune ridicarea gradului de conțientizare a elevilor cu privire la consumul de tutun.

Proiectul se va desfășura periodic.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.