Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Proiect: Siguranța pe Internet

Trăim într-o eră a tehnologiei. O lume extrem de complexă care cuprinde informații utile și lucruri distractive însă care ascunde și o parte întunecată plină de primejdii.Cazurile tot mai dese în care copii sunt expuși pericolelor datorită navigării pe internet ne-au determinat să inițiem acest proiect. Ne dorim să stimulăm imaginația copiilor de a folosi internetul într-un mod benefic și practic. Promovăm utilizarea internetului într-un mod cât mai responsabil. Este un proiect inițiat de Muzeului Gazelor Naturale în anul 2013, are o frecvență periodică  se adresează elevilor.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.