Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Atelierul de Robotică este o activitate pilot care își propune să le ofere copiilor informații utile despre noua tehnologie-imprimantele 3D. Cursul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 10-14 ani, grupa fiind deja formată. Atelierul se va desfășura pe o perioadă de șase luni, săptămânal, în fiecare zi de miercuri.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.