Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

În data de 8 iunie 2018 domnul Mihai Corui a lansat la Muzeul Gazelor Naturale volumul ,, Chipul Fericirii "!

 

În data de 12 iunie 2018 s-a deschis la Muzeul Gazelor Naturale expoziția de fotografie ,, Energia Inteligentă "  realizată cu sprijinul elevilor iubitori de fotografie, coordonați de doamna Cristina Popescu.

 

 

Împreună cu Asociația Energia Inteligentă susținem ca buna dispoziție să fie prezentă mereu în viața fiecărui copil.

Mulțumim elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Hermann Oberth" pentru prezența în cadrul acțiunii pe care am dedicat-o Zilei Internaționale a Copilului.

 

 

Muzeul Gazelor Naturale a sărbătorit în data de 30 mai, începând cu ora 11.00, Ziua Diversității Culturale.

Evenimentul a cuprins un program complex reprezentat prin momente artistice oferite de către elevii din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu”, Școlii Gimnaziale ,,Hermann Oberth” și Școlii Gimnaziale ,,Istvan Bathory” și prezentări despre cultura și tradițiile celor trei etnii. 
Copiii reprezintă viitorul unei societăți care prin diversitate și acceptare poate deveni mai bună.

Vă invităm să urmăriți câteva imagini din cadrul evenimentului desfășurat la Muzeul Gazelor Naturale Mediaș, în data de 15 ian.2018.

 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.
Sunt de acord Nu sunt de acord