Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Vă invităm la lansarea cărții ,, Prăbușirea mitului Securității. Adevăruri ascunse despre generalul Iulian Vlad și istoria Securității regimului comunist din România " - o carte din istoria recentă, construită de doi istorici foarte cunoscuți pentru preocupările cercetării evenimentelor istorice din decembrie 1989, cu toate fațetele ei ascunse, cetățenilor ,,obisnuiți,, în scopul descoperirii de fiecare, a ADEVĂRULUI asupra evenimentului numit oficial ,,revoluția din decembrie ,89. Autorii, profesor universitar dr. Corvin Lupu si profesor universitar general (r)SRI dr. Cristian Troncotă, vor susține prezentarea si dezbaterea informațiilor cercetate și prezentate în cartea ce va fi lansată la Mediaș.

Așadar, de la ora 17.00, în data de 31 oct.2018, vă așteptăm la Muzeul Gazelor Naturale!

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.