Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Expoziția “Dincolo de obiectiv” va fi vernisată la Muzeul Gazelor Naturale, în data de 2 noiembrie a.c., la ora 17.00 și va fi pe simeze până în data de 3 decembrie 2018. Protagonista expoziției este Cristina Popescu, născută la Iași, lucrează ca și geolog la Daflog Mediaș. Pasionată de fotografie, Cristina a absolvit în anul 2017 cursurile Salonului Școlii de fotografie ”Image Art” din Sibiu și susține cursuri la Clubul Copiilor Mediaș, în care cei mici primesc informații despre tainele fotografiei. Cristina Popescu a coordonat expoziția de fotografie intitulată “Energia inteligentă”, care a fost deschisă la Muzeul Gazelor în iunie 2018.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.