Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

  ,,Lumea Dinozaurilor" este noul proiect, inițiat de către Muzeul Gazelor Naturale, care prezintă viața pe pământ cu 65 milioane de ani în urmă și își propune să îi informeze pe elevi despre apariția dinozaurilor, clasificarea acestora, modalitatea de supraviețuire și dispariție.Întregul proiect prinde viață datorită dinozaurilor prezentați în format 3D. 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.