Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

,,Lumea dinozaurilor" a fost descoperită împreună cu elevii clasei a-II-a A din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu" Mediaș. Copiii au aflat informații referitoare la clasificarea, modalitate de supraviețuire și dispariția dinozaurilor. Întreagul proiect a prins viață datorită unor proiecții holografice ale reptilelor preistorice acestea, fiind însoțite de sunetele pe care acestea le emiteau.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.