Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Muzeul Gazelor Naturale a inițiat un nou atelier de creație. Proiectul ,,Științele Naturii" are ca și scop cunoașterea și promovarea țării noastre prin prisma gazelor naturale.Acțiunea se va desfășura periodic la Muzeul Gazelor Naturale și va cuprinde diferite teme. Tema proiectului organizat în luna februarie s-a numit:,,Vulcanii noroioși-creații ale gazelor naturale".  

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.