Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Vă invităm să vizionați, un prim interviu din seria proiectului inițiat de către Muzeul Gazelor Naturale, care are ca și scop, promovarea istoriei industriei gazului natural. Este un interviu realizat cu dr. ing. Dumitru Chisăliță, în care s-a discutat despre primele consemnări istorice privind emanațiile de gaze, atât pe teritoriu actual al României cât și din întreaga lume.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.