Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

 

Teatrul are un rol important în dezvoltarea și educarea unui copil, fiind totodată și un mijloc de socializare.Muzeul Gazelor Naturale a organizat în data de 27 martie a.c. un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Teatrului, în cadrul căruia elevii din cadrul Școlii Gimnaziale nr.7 Mediaș, au susținut un spectacol de improvizație bazat pe extragerea unor bilete la prima vedere și au reinterpretat scene din filme celebre.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.