Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

 

Muzeul Gazelor Naturale a marcat Ziua Internațională a Poeziei, celebrată în data de 21 martie, împreună cu eleviii Școlii Gimnaziale nr.7 Mediaș, care au recitat creații literare proprii atât în limba română cât și în limbile engleză și franceză.În cadrul aceluiași eveniment, muzeograful Angela Păcean, le-a vorbit copiilor despre diversitatea lingvistică.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.