Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Va invitam sa vizionati, un interviu realizat cu Dr. Geolog Dorin Dordea, membru al International Association of Volcanology and Chemistry of Earth Interior (IAVCEI). Tema interviului: Vulcanii Terei, vulcanii Romaniei, mistere descifrate, mistere inca ascunse. Interviul realizat, este dedicat Zilei Mondiale a Geologiei.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.