Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

 Tehnica quilling este o artă care include folosirea unor benzi de hârtie ce sunt modelate în diverse forme și lipite împreună pentru a obține modele decorative. La încceputul secolului al - XVIII -lea tehnica quilling devine una dintre disciplinele artistice studiate în școlile din acea perioadă. 

Muzeul Gazelor Naturale își propune să organizeze periodic astfel de ateliere dedicate elevilor din clasele primare ale municipiului și din împrejurimi, astfel încât cei mici să-și dezvolte îndemânarea și să învețe să-și stimuleze răbdarea.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.