Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Nesupravegherea copiilor de către persoanele responsabile, asociată cu neatenția acestora, sunt factori care pot produce reale tragedii și care ne-au determinat să inițiem acest proiect. Este o acțiune dedicată elevilor, în cadrul căreia reprezentanții Poliției Rutiere Mediaș vor susține o sesiune de informare și prezentare Power-Point cu privire la importanța respectării regulilor de circulație. La finalul activității copiilor le va fi prezentată o mașină de poliție și echipamentul tehnic cu care aceasta este dotată.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.