Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

În cadrul acestui atelier, care se va desfășura periodic, copiii vor învăța tainele bucătăriei tradiționale prin prepararea unor produse de patiserie. Participând la astfel de ateliere, cei mici asimilează aproape  involuntar toate aceste principii și le aplică, preparând ceea ce învață și în viața de zi cu zi. Copiii deprind tehnici concrete : să coacă, să pregătească pâine de casă, să gătească feluri simple de mâncare și prăjituri, cum se structurează o rețetă și cum se face corect amestecul ingredientelor.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.