Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

O manifestare veselă am organizat astăzi la Muzeul Gazelor cu prilejul Sărbătorii de Halloween. Elevi de la Școala ,, C.I.Motaș " din Mediaș, coordonați de către doamna profesor pentru învățământul primar Liliana Seician și elevi de la Școala Gimnazială Curciu, coordonați de către doamna director Lia Racoți și doamnele profesoare Manuela Bălan și Livia Urszan, au luat parte activ la această acțiune, exemplificând prin costumația aleasă diferite personaje specifice Halloween - ului și creând o atmosferă de bucurie și zâmbete. Cu câteva surprize pregătite și oferite de către Asociația Energia Inteligentă, președinte Ing. Dumitru Chisăliță, a rezultat o întâlnire pe placul tuturor. Mulțumim elevilor și cadrelor didactice și le urăm Happy Halloween!

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.