Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

,,Circulă în Siguranță!"-proiectul de responsabilitate socială educațională, inițiat de Muzeul Gazelor Naturale în colaborare cu Poliția Rutieră Mediaș. Mulțumim pentru prezență elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Cireșarii", coordonați de prof. Rotar Elena și prof. Neagoe Crinela. Împreună învățăm lucruri noi!

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.