Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Muzeul Gazelor Naturale găzduiește în data de 30 martie, începând cu ora 13.00, festivitatea de premiere dedicată Zilei Mondiale a Apei. Implicarea în realizarea acestei activități este menită să atragă atenția asupra problemelor cu care se confruntă Planeta în ceea ce privește resursele de apă.

Elevii din municipiul Mediaș sunt invitați să realizeze desene și esee cu tema:,, Apa, cea mai importantă resursă a Planetei."

Lucrările vor fi expuse la Muzeul Gazelor Naturale, iar la finalul activității fiecare participant va primi o diplomă și o mică surpriză din partea organizatorilor.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.