Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Muzeul Gazelor Naturale a organizat în colaborare cu Asociația Energia Inteligentă, în data de 6 martie, începând cu ora 9.00, atelierul de creație: ,,Pentru tine, Mamă!", care s-a adresat publicului cu vârste cuprinse între 5-6 ani.

A fost o activitate educativă prin care copii din cadrul grădiniței ,, Pinocchio" au învățat tainele meșteritului.În cadrul atelierului, copii au confecționat felicitări personalizate, în semn de mulțumire pentru cea care le-a dat viață- Mama.

Primăvara reprezintă simbolul renașterii și cuprinde elemente reprezentative ciclicității vieții.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.