Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Muzeul Gazelor Naturale marchează împreună cu Asociația Lupus Fortis Mediensis în data de 30 august, începând cu ora 10.30, Ziua Internațională a Câinelui.Acțiunea are ca și scop prezentarea rolului câinilor în terapia asistată și sensibilizarea societății civile privind nevoile copiilor cu dizabilități. La acțiune vor participa beneficiarii Centrului de Recuperare Neuromotorie ,,Pruncul Isus" Mediaș. 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.