Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

  Muzeul Gazelor Naturale a găzduit în data de 16 martie, începând cu ora 11.00, etapa județeană la Șah în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor (cls.V-VIII) și Olimpiadei Naționale A Sportului Școlar (liceu). Au participat elevi din județul Sibiu care au obținut calificarea la faza municipală sau locală, precum și elevi care au obținut calificarea din mediul rural.                                                                     

   Partidele de șah au fost jucate în sistem elvețian în 5 runde, timpul de joc fiind de 15 minute/jucător iar regulile au fost conforme cu reglementările FIDE.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.