Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Vă prezentăm debutul campaniei de voluntariat: ,,Implică-te: Fii voluntar!” desfășurată în data de 13 februarie la Muzeul Gazelor Naturale. Proiectul este organizat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu prin Secția de Pompieri din Mediaș.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.