Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Muzeul Gazelor Naturale marchează împreună cu Asociația Energia Inteligentă, joi, 26 octombrie, de la ora 11:00, Sărbătoarea de Halloween.
Într-un cadru excepțional, specific sărbătorii de Halloween, acțiunea va cuprinde o paradă a măștilor oferită de elevii din cadrul Școlii Gimnaziale nr.5, Școala Gimnazială ,,C.I.Motaș” și Școala cu clasele I-VIII din satul Curciu. Copii vor susține și un spectacol de cântece si poezii specifice acestei sărbători.

 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.