Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Tradiții Farmaceutice Sibiene- proiect inițiat de Societatea Română de Istoria Farmaciei secția Sibiu și Muzeul Național Brukenthal în colaborare cu Muzeul Gazelor Naturale. Prelegerea tematică din cadrul interviului acordat de Conf. Dr. Farmacist Ladislau Rosenberg- Bolile Gastrointestinale.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.