Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

În data de 1 iulie 2017 Muzeul Gazelor Naturale prin doamna Angela Paucean a participat la Sesiunea de Comunicări Științifice a Comitetului Român de Istoria Filosofiei, Științei și Tehnicii a Academiei Române, desfășurată la Făgăraș, cu lucrarea ,, Muzeul Gazelor - 7 ani de educație în istoria gazelor,,

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.