Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Vă așteptăm să vizitați expoziția de fotografie ,,Magia Nepalului" care cuprinde fotografii realizate în timpul circuitului Annapurna- Munții Himalaya Nepal, realizată de către dl.Feri Teglaș-președinte Asociația de Turism și Ecologie ,,Dianthus". Expoziția poate fi vizitată în intervalul orar 08.30-14.30, la Muzeul Gazelor Naturale, situat pe str. Șoseaua Sibiului nr.5 din Mediaș până în data de 14 noiembrie 2019.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.