Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Ziua Mondială a Turismului a fost marcată la Muzeul Gazelor Naturale în colaborare cu Asociația de Speologie ,,Polaris Med". Evenimentul a cuprins o sesiune de informare, susținută de speologul Cosmin Berghean, în care le-a vorbit elevilor din cadrul Colegiului,, Școala Națională de Gaz" despre știința numită -speologie.Copii au avut posibilitatea să vizioneze și o serie de filme realizate în timpul explorărilor subterane.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.