Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

În cadrul acțiunii dedicată Zilei Pompierilor din România, organizată în colaborare cu Detașamentul de Pompieri Mediaș și Asociația Lupus Fortis Mediensis, elevii din cadrul mai multor instituții de învățământ au participat la o serie de exerciții practice de simulare și stingere a unui incendiu și exerciții practice menite să exemplifice utilitatea câinilor de salvare și căutare. 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.