Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

Muzeul gazelor Naturale continuă colaborarea cu Asociația Lupus Fortis Mediensis în ceea ce privește proiectul ,,Iubim Animalele!". Preșcolarii din cadrul Grădiniței ,,Dumbrava Minunată" au avut parte în data de 11.06.2019 de o lecție deschisă despre cum să coabitezi cu un animal, cum să faci față unui atac și cât este de important să respecți un animal. În cadrul aceluiași eveniment dresorii Liviu Obrejan și Relu Câmpean le-au oferit copiilor și o lecție de dresaj. 

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.