Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

  Clubul Copiilor Mediaș în colaborare cu Muzeul Gazelor Naturale și Detașamentul de Pompieri Mediaș au organizat în perioada 13-15 mai a.c. Săptămâna Națională a Voluntariatului-2019: ,,Fac bine, TU?". În cadrul programului au avut loc o serie de sesiuni de informare și promovare a activităților de voluntariat, vizite organizate la Detașamentul de Pompieri Mediaș și workshop-uri nonformale cu teme legate de comunicare, evitarea conflictelor, lucrul în echipă, încrederea în sine etc.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.