Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

 

Proiectul Săptămâna Sănătății s-a desfășurat la Muzeul Gazelor Naturale în data de 11 aprilie a.c. Activitatea a cuprins o serie de prelegeri educative, susținute de conf.dr.Ladislau Rosenberg și Gina Toma-manager proiecte Asociația 2forKids, în care s-a discutat despre bolile adictologice și beneficiile aduse sănătății prin practicarea unui sport.Colaboratorul acestui proiect este Ministerul Sănătății prin Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.