Muzeul Gazelor Naturale a fost inaugurat de catre Romgaz in anul 2010, cu ocazia implinirii a 100 de ani de la prima sonda comerciala de gaze naturale din Romania. Constructia este amplasata intr-un spatiu generos, in mijlocul unui frumos parc natural, fiind locul optim pentru a asigura conservarea identităţii sectorului gazelor naturale si valorificarea istoriei acestuia.

Muzeul Gazelor Naturale este singurul din tara care gazduieste un spatiu expozitional dedicat intregii activitati gazifere din Romania.

   Muzeul Gazelor Naturale organizează cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, celebrată anual pe data de 7 aprilie, proiectul “Săptămâna Sănătății”. Întregul eveniment se va desfășura în perioada 16-18 aprilie iar colaboratorii acestei activități sunt: Alexandra Ababi-psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Centrului de Recuperare Neuromotorie ,,Pruncul Isus” Mediaș, Gina Toma-manager programe al Asociației ,,2 for Kids” și Conf.Dr.Farm. Ladislau Rosenberg.

   Programul activității se va desfășura astfel:

LUNI, 16 APRILIE 2018-ora 12:00
 Titlul prelegerii: Gândirea pozitivă-secretul unei vieți sănătoase

Tema: recunoașterea și gestionarea propriilor emoții

Susținere modul: psiholog clinician și psihoterapeut Alexandra Ababi

Locație: Muzeul Gazelor Naturale

Grupul țintă: elevi ai școlilor gimnaziale

 

MARȚI, 17 APRILIE 2018-ora 11:00
Titlul prelegerii: Pozitiv în gândire- Negativ în analize

Tema: prevenirea și combaterea bolilor transmisibile, modul de identificare, manifestările specifice și repercursiunile acestora.

Susținere modul: Maria Gina Toma – manager programe Asociația ,,2 for Kids”

Locație: Muzeul Gazelor Naturale

Grup țintă: elevi de liceu

 

MIERCURI, 18 APRILIE 2018-ora 12:00
Titlul prelegerii: Campanie Anti-Fumat

Tema: repercursiuniile fumatului asupra organismului prezentate și sub forma unor holograme

Susținere modul: Conf. Dr. Farm. Ladislau Rosenberg

Locație: Muzeul Gazelor Naturale

Grup țintă: elevi de liceu

   Acțiunea face parte dintr-un program de responsabilitate socială a companiei Romgaz pentru comunitate, direcția educație-sănătate.

Acest site utilizeaza module cookie pentru a gestiona autentificarea, navigarea si alte functii. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord ca putem plasa aceste tipuri de cookie-uri pe dispozitivul dvs.
Sunt de acord Nu sunt de acord